,

Togg’un ilk sahipleri belli oldu

Ön sipariş aşaması tamamlanan Türkiye’nin Otomobili Togg’un sahipleri belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için canlı yayında kura çekimi yapıldı. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması ihtimaline karşı 20 bin de yedek talihli belirlendi. Sonuçlar saat 22.30 itibarıyla Togg'un internet sitesinden yayımlandı.

Togg’un ilk sahipleri belli oldu

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) T10X modelinin asil ve yedek sipariş hakkı kazanan isimleri belli oldu. Çekiliş sonuçları 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ve Trumore uygulamasından açıklandı.

Kura sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız...

20 bin kişi için yedek liste

Togg şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturuldu.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek.

LİSTELERE GİREMEYENLERİN ÖDEMELERİ 

Ön siparişte bulunan ancak 29 Mart'taki çekilişte asil veya yedek listelere giremeyenlere 60 bin TL'lik ön ödemeleri iade edilecek.

Kaynak : TRT Haber

İlişkili Haberler

Manşetler