BIST 100 8.895,63 %-1.19 Dolar 34,24 %0.31 Euro 37,22 %0.46 Altın Gram 2.981,89 %0.93 Brent Petrol 73,69 %-0.94 Bitcoin 67.821,01 %1.19
,

Her fırsatta zam isteyen fırıncılarla ilgili şoke eden gerçek!

Sürekli olarak kazanamadıklarını, maliyeti karşılayamadıklarını belirterek ekmeğe zam isteyen fırıncıların, kirli oyunu Türkiye Gazetesi'nin özel haberiyle ifşa oldu. Fırıncıların aslında kazanmaları gerekenden daha fazla kazandıkları ortaya çıktı. Bakan Şimşek, o detayı açıkladı.

Her fırsatta zam isteyen fırıncılarla ilgili şoke eden gerçek!

Her fırsatta ekmeğe zam isteyen fırıncılarla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Maliyetleri karşılayamadıklarını bu nedenle iflasa sürüklendiklerini belirten fırıncılarla ilgili şoke eden detayı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı.

EN ÇOK VERGİ KAÇAĞI FIRINLARDA 

"Kazanamıyoruz" diyen fırıncıların aslında normalden daha fazla kazandıkları, Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın "Şimşek'ten Vergi İsyanı" başlıklı haberiyle ortaya çıktı. Bakan Şimşek, en çok vergi kaçağının fırınlarda olduğunu belirtti.

VERGİYİ CEBE İNDİRİYORLAR 

Bakan Şimşek, en düşük KDV'nin ekmekte olmasına rağmen fırıncıların hiç fiş kesmediğini ifade etti. Böylece fırıncıların devlete ödemesi gereken vergiyi de cebe indirdiği anlaşıldı.

ŞİMŞEK: AKŞAMA KADAR EKMEK SATIYORLAR AMA... 

Bakan Şimşek konuyla ilgili şunları söyledi: "En düşük KDV ekmekte. Siz hiç fırıncının size fiş verdiğini gördünüz mü? Yüzde 1’e tenezzül ediliyor. En çok vergi kaçağının olduğu, hiç verginin gelmediği yerler fırıncılar. Günün başında da ortasında da sonunda fiş kesmiyorlar. Sabahtan akşama kadar ekmek satıyorlar ama vergisini vermiyorlar." 

Kaynak : Türkiye Gazetesi

İlişkili Haberler

Manşetler