,

Araba almanın tam zamanı

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci sıfır araba almayı düşünenler fakat fiyatı daha düşer mi diyer merak edenler için açıklamada bulundu.

Araba almanın tam zamanı

Türkiye’de uzun süredir yükselişte olan sıfır araba fiyatları birkaç aydır duraksama hatta bir miktar geriye gitme eğiliminde. Hal böyleyken Emre Özpeynirci sıfır araba fiyatlarındaki gidişatı merak edenlere bir çağrıda bulundu.

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci sıfır araba fiyatlarının kurlar ve faizler inmedikçe önümüzdeki süreçte artmaya devam edeceğini belirtirken otomobil firmalarının şu günlerde yaptığı kampanyalardan yararlanılması gerektiğini belirtti.

“OTOMOBİL ALMANIN TAM ZAMANI”

Toyota, Hyundai ve hatta Tesla gibi markaların 200 bin ila 400 bin TL arasında indirimleri olduğunu hatırlatan Özpeynirci “Birçok marka elindeki stoku bitirip yılı başarılı tamamlamak için fırsatlar sunmaya başladı. Tüketiciler 2-3 ay önceye kadar otomobil için sıraya girip karaborsadan yüksek fiyatlara almaya çalışırken, bugün hem bol otomobil var hem de kampanyalar devrede. KampanyalarınsSon dönemine girdiğimiz şu günlerde otomobil almanın tam zamanı” ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Çeribaş / Milli Gazete

İlişkili Haberler

Manşetler