,

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinden kişiye özel kadro ilanı

2 Ağustoslu Resmi Gazetede yayımlanan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi akademik personel ilanında, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı'na Öğretim Üyesi Alımı için konulan şartlarda bu konuda doktora yapan birinin doktora tez ismi aynen yazılmış

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinden kişiye özel kadro ilanı

İşte ilan metni

Bülent Ecevit Üniversitesi

KDZ.EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı'na Öğretim Üyesi Alımı

Özel şartlar
"Seyahat İşletmeciliği Bölümü lisans mezunu olmak, İşletme alanında Yüksek Lisans ve Doktora mezunu olmak. Sürdürülebilir turizm, turizm hizmetlerinde akıllı teknolojilerin kullanımı ve yapay zeka uygulamaları, termal turizmi ve turizmde geronto-pazarlama konularında çalışmalar yapmış olmak"

İşte doktora tezi

Turizm işletmeciliği anabilim dalına aynı alandan mezun turizm işletmeciliği mezunları başvuru yapamıyor. Sadece işletme mezunu alıyorlar.

Özel şartlar sadece bir adayı tanımlıyor. Geronto pazarlama ile ilgili herhangi bir makale de yok. Sadece bir tane doktora tezi mevcut.  tezin adı (Geronto-Pazarlama kapsamında yaşlı tüketiciler pazarının termal turizminden bekledikleri faydalar temelinde bölümlendirilmesi) adayın diğer çalışmaları da birebir ilan metni ile tutuyor.
özet olarak turizm işletmeciliği anabilim dalına turizm işletmeciliği mezunları başvuru yapamıyor. İlan bir kişiyi tanımlıyor ve başkaları başvuru yapamıyor. Sadece konu ile bir doktora tezi var.

Kaynak : Gazete Memur

İlişkili Haberler

Manşetler