,

Her bakan yardımcısına iki koruma polisi

Türkiye'de ekonomik tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Bakan Yerlikaya ve Bakan Yardımcılarının koruma araç ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Her bakan yardımcısına iki koruma polisi

Ekonomik zorluklarla mücadele eden Türkiye'de, yeni bir dizi kamuda tasarruf önlemi hayata geçiriliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Bakan Yerlikaya ve Bakan Yardımcılarının koruma araç ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla; Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

BAKAN YARDIMCILARINA İKİ KORUMA POLİSİ

Emniyet Genel Müdürlüğü, Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Münir Karaloğlu, Mehmet Aktaş ve Ramazan Sağlam'ın makamlarında görev yapan koruma polisleri başka görevlere atandı. Dört bakan yardımcısının her birine biri şoför, diğeri koruma olmak üzere sadece ikişer polis bırakılması dikkati çekti.

AA/DHA

İlişkili Haberler

Manşetler